Wat is het koud! - Reisverslag uit Delft, Nederland van Annemieke & Jesper - WaarBenJij.nu Wat is het koud! - Reisverslag uit Delft, Nederland van Annemieke & Jesper - WaarBenJij.nu

Wat is het koud!

Door: Jesper en Miek

Blijf op de hoogte en volg Annemieke & Jesper

02 December 2008 | Nederland, Delft

Hallo lieve lezers!

We hebben het weer koud, miek ligt met sokken aan in bed, we moeten onze eigen troep weer opruimen, hebben na 2 dagen al een gebrek aan zonlicht, we worden weer heftig beknuffeld door de poes, kortom: We zijn weer terug, zondagochtend was het weer zo ver, voet op Hollandse bodem. Jesper is inmiddels begonnen aan zijn 2e werkdag en Miek probeert wat orde te scheppen in het flatje. Hoog tijd dus om jullie te bedanken voor de enthousiaste, leuke en originele reacties op ons weblog, hyves of per mail. Wij hebben ervan genoten! Bedankt!

Jesper en Miek

• 02 December 2008 - 16:00

Mike Ketel:

Ik ben per mail een tijd uit beeld geweest , maar steeds heb ik genoten van de onvoorstelbare belevenissen die jullie hebben meegemaakt.Zowel de physieke als de psychische inspanningen hebben veel indruk op mij gemaakt. Een schat aan ervaringen zul je gedurende je hele leven meedragen en nog wel eens kunnen helpen kleine/grote problemen op te lossen.De foto's geven een goed beeld van jullie ontberingen en herinneringen aan een prachtige trip. Welkom weer in dit koude landje. Gr Mike

Annemieke & Jesper

Onze reis zal beginnen in Lima, de hoodstad van Peru. Hierna zullen we via Bolivia eindigen in het zuidelijkste punje van Chili: Punta Arenas, vanwaar we op 28 november weer met de terugreis zullen beginnen!

Actief sinds 07 Sept. 2008